نگاهی به روزنامه های جهان: تکرار تراژدی رومئو و ژولیت در قرن بیست و یکم، در ایران
روزنامه گاردین با اشاره به خودکشی نهال سحابی وبلاگ نویس ایرانی اندکی پس از خودکشی بهنام گنجی فعال حقوق بشر نوشته است مخالفان دولت ایران بر این باورند که این دو دوست پس از آن که بهنام گنجی تحت فشار مأموران زندان ناچار از شهادت دادن علیه کوهیار گودرزی عضو کمیته گزارشگران حقوق بشر شد، اقدام به خودکشی کردند. گاردین می نویسد وبسایت کمیته گزارشگران حقوق بشر تاریخ خودکشی گنجی را دهم شهریور و سحابی را ششم مهر اعلام کرده و نوشته است معلوم نیست در زندان چه بر بهنام گنجی رفت که تنها چند روز پس از آزادی به زندگی خود خاتمه داد؛ و مرگش نهال را در اندوه و افسردگی فرو برد؛ تا جایی که کمتر از یک ماه از آن واقعه، او نیز خودش را کشت. از سرنوشت کوهیار گودرزی پس از زندانی شدن خبری در دست نیست؛ و این خودکشی ها بار دیگر نگاه ها را متوجه وضعیت نامعلوم وی کرده است.
روزنامه انگلیسی دیلی میل از عشق نافرجام و خودکشی نهال سحابی و بهنام گنجی فعال حقوق بشر پس از آزادی از زندان به عنوان تراژدی رومئو و ژولیت قرن بیست و یکم نام برده است.
هافینگتن پست نوشته است در عصر ارتباطات، اخبار به سرعت منتشر می شود؛ اما آگاهی از اخبار - به ویژه در مواردی که به نقض حقوق بشر مربوط می شود - به ما قدرت رویارویی با آن را نمی دهد. در این مقاله به قلم رویا برومند آمده است از ایران اخباری می رسد نظیر حکم اعدام برای یوسف ندرخانی کشیش ایرانی به جرم ارتداد؛ ادامه حبس کوهیار گودرزی فعال حقوق بشر در مکان نامعلوم؛ خودکشی بهنام گنجی دانشجوی جوان و دوست کوهیار گودرزی اندکی پس از آزادی از زندان اوین؛ خودکشی نهال سحابی، که مرگ را به زندگی در فضای غیرقابل تحمل ایران امروز، با آینده ای نامعلوم ترجیح داد. ما این اخبار را دریافت می کنیم اما تنها با کمک جامعه بین المللی می توانیم این موارد را در رسانه ها منعکس کنیم و قربانیان بی عدالتی در ایران را به دنیا معرفی کنیم تا شاید جمهوری اسلامی را وادار به رعایت حقوق انسانی شهروندانش کنیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر